Scannen / archiveren Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Scannen / archiveren

Scannen / archiveren

Professionele aanpak
Het scannen van bouwkundige, technische en administratieve documenten, is een dienstverlening die een brede expertise vereist en professioneel aangepakt dient te worden. RDS repro heeft die kennis en die aanpak. We zijn al jaren lang op deze markt werkzaam en leveren een zeer hoge kwaliteit die bereikt is door ervaring en innovatief werken. Grote volumes kunnen door ons in korte tijd verwerkt worden. Het is van groot belang dat op een correcte manier uw documenten gescand worden en de digitale informatie zo verder verwerkt wordt. Immers een goede en correcte start levert een optimaal digitaal archief.

Een muisklik verwijderd van uw archief
Wij implementeren de files op uw computer, server of zetten de informatie op CD, DVD of andere dragers. Dat kan zowel in een digitaal archief, een EMD systeem, een projectmanagement programma of in een directory structuur. De informatie die u nodig heeft is eenvoudig op te halen en te benaderen, vanaf elke plek ter wereld met een klik van de muis. De kwaliteit van de digitale informatie is groter dan die van het traditionele archief. Beschadigde en zoekgeraakte documenten behoren tot het verleden.

Kostenbesparend
Het kostenbesparende aspect is duidelijk. U hoeft geen aparte ruimte te reserveren voor een papieren archief. Er is veel minder behoefte aan een kopie van een document omdat die simpel digitaal oproepbaar is. Uw archief wordt effectief toegankelijk gemaakt door het indexeersysteem. wij kunnen van kleine aantekeningen tot grote bouwtekeningen scannen in kleur en zwart wit. Ook foto’s microfilms behoren tot de mogelijkheden.

Wij indexeren uw archief op tekeningnummer, trefwoord, omschrijving en/of bedrijfsspecifieke elementen.

De voordelen van digitaal archiveren bij RDS repro op een rijtje

  • Kennis uit het verleden wordt direct toegankelijk;
  • Een digitaal archief neemt weinig ruimte in;
  • Het digitale archief is vanaf elke werkplek toegankelijk;
  • Er is minder behoefte aan een kopie van het archiefstuk;
  • De archiefstukken kunnen niet meer beschadigen of aangetast worden;
  • Het is mogelijk om de digitale tekeningen te bewerken;
  • Indexeren op nummer, trefwoord, omschrijving en/of bedrijfsspecifieke elementen;
  • Digitaal archiveren op standaardformaat, maar ook op afwijkend formaat;
  • Hoge kwaliteit van een afdruk;
  • Geen risico meer van kwijtraken van uw archiefstuk.

Persoonlijk advies
Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen graag bij u langs voor een gratis persoonlijk advies gesprek.

Contactformulier

Meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier.