direct mail & fulfilment

Direct mail en fulfilment

Direct mail

De kracht van gepersonaliseerde mailings

Met DM’s werft u nieuwe klanten, verhoogt u de bekendheid van uw bedrijf en onderhoudt u relaties met bestaande klanten. Niet voor niets vormen DM’s nog steeds een belangrijke rol in de marketing. RDS repro is specialist op het gebied van direct mail. We adviseren en ontwerpen, drukken en distribueren uw DM’s.

Hogere slagingskans
Vroeger was het versturen van een direct mail (DM) als het schieten met hagel. U verstuurde zoveel mogelijk standaardmailings en hoopte dat hier reactie op kwam. Dankzij geavanceerde grafische technieken is DM-drukwerk verregaand te personaliseren. Hiermee verhoogt u de slagingskans.

RDS repro koppelt offline mailings met online mogelijkheden. Zo zorgen we samen met u voor succesvolle DM-campagnes.

Fulfilment

Besteed het van A tot Z uit aan RDS repro

Veel klanten kiezen voor RDS Repro vanwege onze (druk)kennis en het feit dat we altijd meedenken. Niet voor niets besteedt een groot aantal klanten het volledige drukproces, verpakken en verzending aan ons uit. We noemen dit fulfilment.

Van A tot Z
Met fulfilment neemt RDS repro u het proces van A tot Z uit handen. Van papierkeuze en keuze voor de juiste druktechniek tot en met de distributie: u besteedt het met een gerust hart uit aan RDS repro. Indien gewenst kunnen we zelfs de opmaak voor u verzorgen en houden we drukwerk voor u op voorraad.

Contactformulier

Meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier.